Eveniment

Accident între două TIR-uri la Tinăud. Unul dintre șoferi a murit

0

Un șofer al unui autotren a murit în urma unui accident rutier produs pe DN1, în localitatea bihoreană Tinăud. Acesta a intrat în coliziune cu un alt TIR, iar ambii șoferi au rămas încarcerați.

Pentru salvarea celor doi conducători auto, la locul accidentului s-au deplasat de urgență, trei echipaje de pompieri militari din cadrul Stației de Pompieri Aleșd, cu două autospeciale de intervenție, din care una de descarcerare grea și cu ambulanța SMURD a subunității, echipajul de terapie intensivă mobilă al SMURD Oradea și un echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean.

Echipajul de descarcerare a extras cele două victime rămase captive între fiarele contorsionate și le-a predat echipajelor medicale. În cazul uneia dintre acestea impunându-se efectuarea manevrelor de resuscitare. Din nefericire, în pofida eforturilor salvatorilor, unul dintre șoferi a decedat, transmite ISU Crișana Bihor.

Cea de-a doua victimă, a fost asistată medical și transportată la Unitatea de Primire a Urgențelor a Spitalului Clinic Județean Bihor.

salontaonline

Comments

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *