Din oraș

Centrul de colectare cu aport voluntar din Salonta este deschis sâmbătă

0

Centrul de colectare deșeuri cu aport voluntar din Salonta este deschis sâmbătă, între orele 8 și 16.

Cetățenii pot aduce la acest centru, pe lângă deșeurile obișnuite (plastic, hârtie, sticlă, metal etc.) și deșeuri periculoase (neoane, baterii, bidoane insecticide, cutii de vopsea etc.), materiale textile, bunuri reutilizabile, deșeuri electrice, mobilier, obiecte casnice mari sau deșeuri din construcții, transmite primăria Municipiului Salonta.

Localitățile Salonta, Mădăras și Tulca aparțin centrului de colectare din Salonta, astfel, cei care vor aduce deșeuri au obligația să aibă la ei cartea de identitate pentru verificarea adresei.

Chiar dacă deșeurile pot fi lăsate gratuit la centrul de colectare, există restricții catitative. Astfel, pot fi predate cantități nelimitate de plastic, hârtie, carton, sticlă, metal, deșeuri compostabile, deșeuri electrice și baterii auto. Deșeurile de construcții sunt acceptate în limita a maximum 600 de litri pe persoană pe zi (maximum 36 de saci de 200 de litri pe persoană, pe an). O persoană poate depune în aceeași zi doar mobila dintr-o singură cameră (și nu mai mult de patru camere pe an). Uleiul uzat va fi predat în proporție de 10 litri/persoană/zi și 40 de litri/persoană/an. O persoană poate preda cel mult 10 bidoane cu insecticide și 10 cutii de vopsea, 5 roți de cauciuc, 10 tuburi de neon, 2 saci de textile sau 50 de baterii mici zilnic.

salontaonline

Comments

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *