Din zonă

Încep lucrările la Centura Biharia

0

Consiliul Județean Bihor a emis luni, 23 octombrie, ordinul de începere a lucrărilor la Centura Biharia. Aceasta este compusă din două tronsoane, care vor avea o lungime totală de 8,7 kilometri. Primul tronson, de 5,6 km, este centura propriu-zisă, drumul care ocolește localitatea Biharia, iar cel de-al doilea, cu o lungime de 3,1 km, este drumul ce va lega localitatea Paleu de noua centură. Drumul face parte din proiectul „Creșterea accesibilității pe drumurile județene în Zona Metropolitană Oradea”, finanțat prin Programul Operațional Regional 2021-2027.

Durata de execuție a proiectului de investiție „Creșterea accesibilității pe drumurile județene în Zona Metropolitană Oradea – Lot 3” este de 18 luni, anunță Consiliul Județean Bihor printr-un comunicat de presă.

Lucrările vor fi executate de asocierea de firme Dumexim și Consorzio Stabile EBG Group, iar valoarea contractului este de 55.767.745,17 lei, fără TVA.

CJ Bihor mai transmite că lucrările la celelalte centuri din Zona Metropolitană a Municipiului Oradea au început anul acesta, în a doua jumătate a lunii februarie. Lotul 1: Centura Oșorhei (5,8 km) și reabilitarea drumului județean DJ 767E Oșorhei-Copăcel (12,7 km) și  Lotul 2: Centurile Sântandrei (5 km) și Nojorid (8,4 km).

salontaonline

Comments

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *