Din zonă

Peste 6 milioane de euro, prin PNRR, pentru Spitalul de Psihiatrie Nucet

0

A fost semnat contractul de finanțare pentru proiectul de reabilitare a Spitalului de Psihiatrie Nucet. Obiectivul principal al investiției este creșterea eficienței din punct de vedere energetic, prin reducerea consumului anual de energie și îmbunătățirea calității mediului prin reducerea emisiilor de gaze cu efect de seră. Atingerea acestor obiective presupune reabilitarea anvelopei construcțiilor, înlocuirea instalațiilor termice, sanitare și de iluminat. Valoarea estimată a investiției este de 30.628.503,82 lei (aproximativ 6,2 milioane de euro), TVA inclus.

Proiectul intitulat „Creșterea eficienței energetice și reabilitarea imobilelor Spitalului de Psihiatrie Nucet” prevede reabilitarea a cinci corpuri de clădire în care își desfășoară activitatea Spitalul de Psihiatrie Nucet și Unitatea de Asistență Medico-Socială de Psihiatrie Nucet.

Perioada de implementare a proiectului este de 24 de luni, de la data semnării contractului. În perioada următoare, Consiliul Județean Bihor va lansa procedura de licitație pentru proiectare și execuție. Finanțarea proiectului depus de Consiliul Județean Bihor este 100% nerambursabilă.

salontaonline

Comments

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *