Din oraș

S-a deschis bazinul de înot din Salonta

0

Bazinul de înot s-a deschis în această dimineață, anunță primăria municipiului Salonta într-o postare pe facebook.

Biletele de intrare au prețul de 20 lei/persoană și pot fi achiziționate de la locație. De asemenea, există și posibilitatea achiziționării unui abonament, care se plătește la casieria din incinta primăriei, în zilele lucrătoare, în intervalul orar 08:00-16:00.

Complexul din Salonta are două bazine de înot didactice de dimensiuni de 25×12.5 m, respectiv 6×12.5 m, cu grupuri sanitare, vestiare și tribune. Valoarea proiectului a fost de 8 milioane de lei, TVA inclus.

Bazinele didactice de înot vor fi destinate școlilor pentru inițierea elevilor, iar după orele de înot acestea pot fi deschise şi pentru agrement. Astfel că, publicul larg poate folosi piscinele în zilele lucrătoare de la 6:00 la 9:00 și de la 16:00 la 21:00, iar sâmbăta de la 10:00 la 20:00.

Pe lângă complexul din Salonta, proiecte similare mai sunt și în Săcueni, Nucet, Valea lui Mihai, Marghita, Beiuș și Ștei.

Consiliul Județean Bihor, prin Asociația de Dezvoltare Durabilă Bihor, gestionează programul de realizare a bazinelor didactice, al căror scop este acela de îmbunătăţire a stării de sănătate şi de dezvoltare a abilităţilor fizice ale locuitorilor din oraşele şi municipiile judeţului.

salontaonline

Comments

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *