AdministrațieDin oraș

Salontanii pot primi gratuit pământ de flori de la Primărie

0

Primăria Salonta anunță pe pagina sa de facebook toți salontanii că pot primi gratuit pământ pentru flori. La Salonta compania AVE colectează separat deșeurile menajere organice și le transformă în compost, fapt pentru care anul acesta, în colaborare cu Primăria Salonta, distribuie gratuit compost, adică pământ pentru flori, oricărui locuitor din oraș.

”În luna februarie, Primăria, în colaborare cu firma AVE, oferă pământ de flori locuitorilor din Salonta. Sacii cu pământ de flori, în baza acordului dintre Primărie și firma AVE sunt distribuite populației gratuit și se pot ridica la plata facturilor AVE, la Primărie, sau la asociațiile de proprietari” transmite Primăria Salonta.

România are un procent extrem de scăzut de reciclare și de reducere a risipei alimentare iar astfel de inițiative sunt extrem de bun augur și încurajate de toți experții în dezvoltare și sustenabilitate. De asemenea, prin această inițiativă, municipiul Salonta face și pași importanți spre a deveni un real Smart City. Unul verde și eco!

”Deoarece tot am vorbit despre deșeurile biodegradabile și importanța colectării separate a acestora, dorim să încurajăm cetățenii din orașul Salonta și venim spre ei cu un impuls prin care dorim să creștem procentul de colectare separată a deșeurilor biodegradabile.

Această campanie s-a realizat în urma colectării deșeurilor biodegradabile de pe raza UAT Salonta în anul 2022 din care a rezultat o cantitate de aproximativ 200 tone deșeuri biodegradabile care au fost transferate la Stația de compostare din Oradea. Aceste cantități de biodeșeuri au fost transformate în pământ de flori cu care dorim să recompensăm cetățenii orașului Salonta, oferind un sac de pământ de flori la 3 litri fiecărui abonat AVE BIHOR” transmit reprezentanții societății.
Pământul de flori oferit 𝐆𝐑𝐀𝐓𝐔𝐈𝐓 are 3 L
Pământul de flori oferit 𝐆𝐑𝐀𝐓𝐔𝐈𝐓 se poate solicita de la biroul 𝑨𝑽𝑬 𝑩𝑰𝑯𝑶𝑹 𝒄𝒂𝒎𝒆𝒓𝒂 ➊➒, 𝒅𝒆 𝒍𝒂 𝑷𝒓𝒊𝒎ă𝒓𝒊𝒂 𝑺𝒂𝒍𝒐𝒏𝒕𝒂 𝒔𝒂𝒖 𝒅𝒆 𝒍𝒂 𝑺𝒕𝒂ț𝒊𝒂 𝒅𝒆 𝑺𝒐𝒓𝒕𝒂𝒓𝒆 ș𝒊 𝑻𝒓𝒂𝒏𝒔𝒇𝒆𝒓 𝑨𝒗𝒆 𝑩𝒊𝒉𝒐𝒓 𝒅𝒊𝒏 𝑺𝒂𝒍𝒐𝒏𝒕𝒂 𝒅𝒆 𝒑𝒆 𝒔𝒕𝒓.𝑮𝒉𝒆𝒔𝒕𝒖𝒍𝒖𝒊 𝒏𝒓.➌ 𝑨
Pământul de flori oferit 𝐆𝐑𝐀𝐓𝐔𝐈𝐓 se poate solicita și de la Președinții Asociațiilor de Proprietari atunci când mergeti sa plătiți asociația
Pământul de flori oferit 𝐆𝐑𝐀𝐓𝐔𝐈𝐓 va fi predat pe baza unui proces-verbal de predare-primire către fiecare cetățean eligibil acestei campanii.
salontaonline

Comments

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *