Din zonă

Urmăriți general, depistați de polițiștii din Bihor

0
Doi urmăriți general au fost identificați de către polițiștii din cadrul IPJ Bihor. Este vorba despre doi bărbați, unul domiciliat în județul Alba și un altul în Galați.
Bărbatul din Galaţi este urmărit după ce autorităţile judiciare belgiene au emis pe numele său un mandat european de arestare pentru constituire a unui grup infracţional organizat şi trafic de migranţi.
Românul originar din judeţul Alba primise, de asemenea, mandat de arestare în lipsă emis de autorităţile franceze. El este cercetat pentru comiterea, pe teritoriul Franţei, a infracţiunilor de constituire a unui grup infracţional organizat şi trafic de migranţi.
„În ambele cazuri, schimbul de date şi informaţii a fost realizat prin Biroul Sirene – Centrul de Cooperare Poliţienească Internaţională. Poliţiştii Compartimentului Urmăriri – Serviciul de Investigaţii Criminale i-au prezentat pe cei doi unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Oradea, care a emis pe numele fiecăruia câte o ordonanţă de reţinere pentru 24 de ore. Bărbaţii au fost încarceraţi în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al Poliţiei Bihorene, iar marţi, 10 mai a.c., vor fi prezentaţi la Curtea de Apel Oradea, cu propunere de arestare provizorie, în vederea predării către autorităţile judiciare din Belgia, respectiv din Franţa”, informează IPJ Bihor.
salontaonline

Comments

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *