Din oraș

Vine, vine primăvara! Vino la plantare! Oamenii din Salonta, invitați să ajute la plantare de pomi fructiferi

1

Vine, vine primăvara! Vino la plantare!, deviza sub care ONG-ul Terra Gloria, împreună cu Liceul Tehnologic Nr. 1 Salonta și SuperEvents Oradea, îi invită pe cetățeni să ofere o mână de ajutor în plantarea mai multor puieți de pomi fructiferi de proveniență românească. Acțiunea se va desfășura mâine, 12 aprilie, iar doritorii sunt rugați să completeze formularul online de aici: https://forms.gle/LtQhsPzeLQUiQkXh8, după care sunt așteptați la punctul de întâlnire, la Gara Salonta, ora 09:00.

Merii, prunii, cireșii, perii, piersicii, dar și alte soiuri, certificați de Pepiniera Crisplant Aiud, vor fi puși în Ferma Didactică a Liceului Nr. 1 Salonta cu scopul de a extinde livada deja existentă. Pentru a răsplăti efortul, dar și pentru a ajuta în recuperarea energiei celor implicați, organizatorii vor pregăti și un grătar.

Alături de Terra Gloria, Liceul Tehnologic Nr. 1 Salonta și SuperEvents Oradea, ca partener, s-a alăturat și Gospodăria Lui Timpuleț.

Acțiuni similare vor avea loc joi, în comuna Copăcel și săptămâna viitoare în Alparea și Biharia.

Terra Gloria este o organizatie non-profit care adună la un loc oameni și firme care vor să aibă o voce în problemele legate de mediu și agricultură poate fi un vehicul puternic pentru a promova schimbările pozitive în aceste domenii. www.terragloria.ro

salontaonline

1 Comment

  1. […] Gospodăria lui Timpulet și Apa Oaș. Promovarea a fost asigurată de partenerii media crisana.ro, salontaonline.ro, FANMEDIA Oradea și stiriverzi.ro☘ Mulțumim tuturor pentru participare și pentru […]

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *